Boulder Series Limburg 6, Fri, 23 Jun 2023 19:00:00 +0200, Radium Boulders - Maastricht

Discipline: Boulder
League: Boulder Serie Limburg 2023
Status: Processed

Description: De Junioren (U20, geboortejaar 2004 en 2005) klimmen tegelijk met de Senioren (geboortejaar 2007 en eerder) maar de uitslag is apart. Er wordt voor het eerst ook onderscheid gemaakt tussen dames en heren in de uitslag. Junioren voor wie 6A nog moeilijk is, kunnen zich inschrijven bij de Senioren.

Junioren
De wedstrijd bestaat uit één ronde waarin 6 flashboulders worden geklommen. Als je tussen 5C en 7B bouldert, dan is deze competitie wat voor jou.

Senioren
De wedstrijd bestaat uit één ronde waarin 13 flashboulders tussen de 4 en 7B worden geklommen.

Tijdsschema
:
18:30 Start aanmelden
18:55 Sluiting aanmelden, briefing deelnemers
19:00 Start wedstrijd
22:00 Einde wedstrijd
22:15 Uitslag

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt €12,50,- (incl. entree) en wordt op de wedstrijddag in de betreffende boulderhal betaald (pin only!).
Tijdens de wedstrijd kunnen foto's en films worden gemaakt die worden gebruikt op social media ter verslaglegging of promotie van dit evenement.

Let op: inschrijven kan alleen via deze website (niet via email aan de hal of de organisatie). Inschrijven gaat alleen als je een wedstrijdaccount hebt. Als je nog géén wedstrijdaccount hebt, moet je eerst hier een wedstrijdaccount aanmaken. Dit account staat los van je eventuele NKBV-account. Als je nog geen lid bent van de NKBV, vul dan lidnummer "0" (nul) in.
Vervolgens log je in en kun je in de juiste categorie inschrijven.


Max - senioren - boulder

The competitionresults are not public.

Mid - senioren - boulder

The competitionresults are not public.

U20 dames

The competitionresults are not public.

U20 heren

The competitionresults are not public.